Lammeskanker kommer vi stadig tilbake til. Denne gangen valgte vi potet-og selleri-rotmos, og honning-glaserte grønnsaker med hint av chili, samt tomatsaus, som tilbehør
Honningglasert lammeskank med rødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- og potetpuré. Kjøttet er så mørt at det kan spises med skje, og sausen jeg kokte skankene i smakte så nydelig at den lille resten som ble til overs faktisk ble forsiktig vakuumpakket og fryst ned
Borte er lammestek med rosa eller rødt kjøtt i midten. Borte er skiver med kjøtt på et fat. Velkommen til sakte utvikling av smaker der alt av sener og fett er smeltet sammen med kjøttet til en helt annerledes og himmelsk smaksopplevelse
Server lammeskankenemed de bakte grønnsakene, kraften og deilig hjemmelaget potetmos. Når vi har lammesesong er honningglaserte lammeskanker en nydelig delikatesse som passer til fest og feiring
Start med å tørke av lammeskankenemed Torky eller annet papir som ikke loer. Som regel holder det med en lammeskank til hver, det er ofte greit med kjøtt på dem
Mens de sto i ovnen, silte jeg vekk litt av kraften på grønnsakene (spar kraften, bruk til saus senere), tilsatte litt tomatpurè, smakte til med salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.