- Legg pærenemed den flate siden ned i formen, og la de ligge til "marinering" i et par timer. Kremen med italiensk ost og espressosmak kan brukes til så mangt, som for eksempel som fyll i kake, muffinstopping eller til friske bær
En av mine favoritter var pappa’s spanske omelett med stekte poteter. Jeg elsker ogsåParmaskinkeog hva er vel bedre enn en omelett som kombinerer potet, ost, egg ogparmaskinke
Slik gjør du Kutt poteter i små biter Hakk opp løk og purre løk Kutt bacon i biter Stek potetene i en varm panne med litt smør og olje til de er myke inni og fin farge utenpå
Denne er pyntet med et spinatblad og en dæsj naturell yoghurt. #smoothie #pære #sjokolade #banan #mat #kosthold #helse #oppskrift #vår #foto #blogg #matblogg #kosthold #hverdag
- Legg pærenemed den flate siden ned i formen, og la de ligge til "marinering" i et par timer. Kremen med italiensk ost og espressosmak kan brukes til så mangt, som for eksempel som fyll i kake, muffinstopping eller til friske bær
Du kan lage en glutenfri paibunn med kikertemel eller bruke en pakke med bixit kjeks som bunn. Nå hadde jeg ekstra pærerog ikke epler i fruktfatet, så jeg innrømmer at det var litt påtvunget og det kan blant annet føre til at nye oppskrifter eller smaker skapes
Dette er en salat med fantastisk smakskombinasjon, søt pæremed en smakfull chevreost og redikker sammen med knasende sprø valnøtter og en nydelig dressing
Dette blir riktig så godt å ta frem til vinteren, sammen med en liten klatt iskrem eller en klatt pisket kremfløte og gjerne noen friske bær også - makan til dessert
Server pærene mens de er varme sammen med pekannøttene og Royal Blue eller en annen god blåmuggsost. Ha pekannøttene i stekepannen og rør raskt rundt med en tresleiv (pass deg så du ikke brenner deg, for smeltet sukker er veldig varmt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.