Legg filetene på et fat, trykk lett på dem med et kjøkkenpapir, salte og pepre. Ha så i grønnsakene, og la de surre seg i smøret til de er myke og brune av smøret og soyasaus
Til denne retten passer det perfekt med en rik søtpotetstappe, og ovnsstekte grønnsakerog pærer. Når dagene blir kortere, og temperaturene synker, er det tid for å fylle leiligheten med venner og la duftene av kylling, hvitvin og timian spre varme og god stemning
Gni inn skankene med salt og pepper. Ha over grovhakket løk og hvitløk. Grønnsaker. Brun dem raskt i en varm stekepanne med litt olje og legg dem i en ildfast form
I går startet jeg med denne deilgie fiskesuppa som jeg tror både store og små ville likt. Heldig for oss hadde vi tatt vare på noen reker vi brukte før påsk i fryseren, så det var ikke noe problem å ta opp "ferske" rekerog bruke disse i suppa
Jeg lager den alltid medreker, og hadde jeg fått tak i det her i Hellas hadde jeg også tilsatt fiskepudding og jeg har også hatt i crabsticks ved et par anledninger, men det også vanlig med skinke eller kylling
Pynt med små terninger av slangeagurk og blader av frisk koriander. Rens og stek vårløk i olje. Kveite. Skrubb potetene godt , kok med skallet på i lettsaltet vann, til de er nesten
Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og litt rosmarin. Jeg har blitt veldig glad i ovnsbakte retter som dette, hvor du har alt mulig godt i samme form og baker det i ovnen
Server med en god salat og litt godt lavkarbobrød. Kok fløte, dill og hvitløk i en bredbunnet panne til fløten tykner litt - jeg bruker en teflonbelagt stekepanne
Jeg skiftet også ut det lettsaltede flesket med en magrere utgave, lettrøkt skinke. Nå er det friske asparges, blomkål og broccoli i enkelte butikker , så da valgte jeg å gjøre en vri på den gamle klassikeren
En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten. Vi spiste denne salaten sammen med focaccia, men toast eller baguett passer godt til salaten
Server skivene på varme tallerkener med saus og en gode grønnsaker til. Når sausen er som tykk fløte smaker du til med salt, pepper, malt muskat og kapers
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.