Ellers har jeg denofte i miks med speltmel og baker brød, pizzabunn eller rundstykker. Skal skrive om hvordan jeg lager havregrynstgrøt snart (ikke noe atomrakettforsker-prosjekt, men greit å se hvordan man kan unngå antinærningsstoffer i en rett som nordmennofte har på bordet)
Ingenkommentarer. Bollenedu bare må ha. Jeg og kjæresten min bakte boller i helgen, og vi har funnet ut at vanlige boller er ok, og det samme gjelder egentlig kanelsnurrer
Tror du også finner snutter på youtube for å se hvordan det gjøres, om du er usikker. Sist helg blandet jeg den i litt yoghurt naturell og hadde i hvitløk og dill og voila så ble det en nydelig skalldyrdressing
Chili, koriander, lime og rødløk er også noe som ofte brukes. Chimichurri er nemlig fast inventar på middagsbordet i mange argentinske hjem og er ensentral del av det argentinskekjøkken
Har du fortsatt bananer igjen etter påskeferien. Lag en deilig banankake med sjokolade/karamellglasur. Så ligger de der da, de halvbrune bananene man ikke har lyst til å spise
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.