Brygget av min flinke samboer. Kremet pastasalat med kylling og sweet chili saus, laget av Live. Jeg skal erstatte oppskriften jeg har på bloggen med denne oppskriften
Jeg brygger på en forskjølelse og har et ærend jeg må få unnagjort uteonfor husets fire vegger og har dermed ikke tid til å bli sengeliggende riktig enda
Snikgjest er veldig takknemlig for samarbeidet med både Øystein og Son Brygge. Rakfisken ble levert av Son Brygge og ideen til denne kombinasjonen fikk jeg av Øystein Bull
Klippsfisken er levert av Son Brygge og de andre produktene er sponset av Matland i Moss. Dette blir nesten som bacalao, men med smakfulle chorizo boller og sursøt hvit saus
Rakfisken er levert av Son Brygge. Her får du et spennende alternativ til klassisk servering av rakfisk med smakfull rødbetchutny, pisket frisk seterrømme og flatbrød
Den nydelige røkte laksen fra Bofisk er levert av min flotte samarbeidspartner Son Brygge. Nydelig einerøkt laks med en mild pepperrot røre av crème fraiche, sitron, dill og vårløk
Lokalt øl har jeg bedre tilgang til, med en lokal brygger som spanderer noen smaksprøver av og til. Når du kommer hjem er den bare å servere rykende varm og ikke minst med utrolig mørt kjøtt som har stått og godgjort seg i mange timer på svak varme
I tillegg trenger du en ildfast form på 30x20cm, kledd med bakepapir. Skjær i 12 like tykke skiver og legg skivene (3×4) i den smurte formen med snittsiden opp
Jeg fant ingen lokal stout, men Berentsens Bryggeribrygger også Mossepils og Kong Karl. Sammen med en deilig elgstek og flotte grønnsaker som potet, hvitløk, gulrot, sellerirot og sopp ble dette en fantastisk god gryte
Bare tenk litt på hvordan magen kan påvirkes av vårt livsstil. Til en hver tid brygges det noe på min kjøkkenbenk og det går ikke én dag uten at jeg får i meg noe av denne vidundermaten
Denne fiskesuppen fant jeg hos Godfisk, opplysningskontoret for fisk og sjømat, og er så tett oppi Son Brygge sin egen oppskrift jeg kan anta at man kommer
Dessuten har du ingen kontroll over hvordan kjøpekombucha er laget eller hva den inneholder. Også i Norge begynner det å bli mange kombuchabryggere, men mest privat ennå
Brygget på vann, malt, humle, gjær og sukker. Fargen er dyp rød-brun med et fantastisk skum. En fantastisk duft av kaffe med sukker, sjokolade og noe udefinerbart som dufter herlig
Jeg googlet litt rundt og fant et forum for folk som brygger, brenner og snapser (brygging. Der var det flere oppskrifter og diskusjoner om snaps, så jeg endte med tre små glass med tre forskjellige blandinger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.