3 fisk
Masse poteter, heldigvis. Guttene var glade de slapp unna med en halv fiskefillet hver. Lillemor var superfornøyd med stekt aure. Bror var takknemlig bare han fikk middag og sannelig ble alt av poteter, brokoli, salat, fisk og saus oppspist. Bortsett fra to poteter…
•Melis (avhengig av hvordan du pynter). 1)Pakk ut sjokoladene av papirene. 2)Ta en etter en inn i mikroen så de blir litt myke(de skal IKKE smelte). 3)Skjer av en rad på de korte sidene på to av platene, bruk 2 andre plater til taket(de skal ikke skjæres i). 4)Ta den femte platen og skjær så det er 2 hele rader før det går på skrått oppover,gjør det to ganger. 5)Smelt det som du skjærte av sjokoladen og sett sammen huset. 6)Sett først sammen de to langsidene og så de to korte deretter setter du på taket. •5 plater sjokolade 200 g pr plate (tilsvarer fem freia sjokoladeplater tilsammen). •1 pk melkehjerter
Heftene er beregnet for kursdeltakere og kursholdere i Aksjon sunn matglede, og inneholder derfor også forslag til samtaletemaer man kan bruke tid på i matlagingskursene
På grunn av forkjølelsen har det blitt kun en dag med trening denne uka, viktig å la kroppen få ro og bli frisk igjen og så ta fatt på styrketreninga neste uke
Vi har vinterferie ogbarna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
Sprøyt på glasuren og pynt gjerne med non-stop eller annet fargerikt strøssel. Når jeg baker til barn, noe jeg gjør relativt ofte, må jeg tilpasse både smak og konsistens slik at det tilfredsstiller de små munnene
Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller med hvit fisk. Finhakk sjalottløken og la den surre i smør i et par minutterHa i hvetemel og bland sammen - tilsett kraft og hvitvin og kok oppSenk varmen og tilsett litt fløteSmak til med sitronsaft, salt og cayennepepper
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Avkjøl og hell chutneyen over på et tett glass som du oppbevarer i kjøleskapet. Jeg har grillet makrell tidligere i sommer og nå tok jeg frem abu-røken
Laks og ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. Lofoten Hvitvinsaus med sitron og bladpersille er derfor et perfekt følge
Nesten alle ingrendiensene jeg trengte til disse fant jeg i økologisk form på Strømstad Mat. Årsaken er rett og slett at jeg ønsker å ha med meg barna når vi baker julebaksten ogbarna elsker det også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.