Sett på medium varme og "stek" sehrye slik at de skifter farge. Bildene er fra ulike ganger jeg har laget ris, så det er derfor det er forskjellige gryter/variasjoner
Jeg brukte en brødform. Så smurte jeg formen med litt fett (eller smør/margarin). For enkelthets skyld, har jeg delt ingrediensene opp i 2 grupper. Du trenger en stor bolle og en form på 2-3 liter
Jeg har også skiftet til vinterdekk. Det er egentlig litt feil å kalle det en waldorfsalat, for det mangler både druer og selleri – men jeg har med det som er viktigst i mine øyne, nemlig epler og valnøtter
Og eggedosisen skal være luftig og skifte fare slik at den blir mer mot hvitfarge). Jeg er med i en forening som heter NPIF Klikk HER om du vil vite mer (Norsk protein intoleranse forening ), og der fant jeg denne oppskriften som var linket til en blogg som du kan se HER
Tente i peisen i dag, og har puslet rundt, ryddet, vasket og brettet tøy, skiftet sengetøy osv. For en fantastisk vinterdag, ja her i Oslo er snøen liggende på bakken, det er minusgrader,
Jeg skiftet også ut det lettsaltede flesket med en magrere utgave, lettrøkt skinke. For meg er dette typisk sommermat som smaker ekstra godt med ferske grønnsaker
Tradisjonen forteller at den ble introdusert i Kristiansund av fiskeoppkjøpere fra Baskerland i. Denne legges lagvis i en ildfast form og stekes i stekeovn
Stek karbonadedeigen til den har skiftet farge mens du hakker den i mindre biter. Da jeg kjøpte filodeig var det for å lage vårruller, men da jeg lenge har hatt lyst til å lage børek, ble det det denne gangen
Hvordan du trekker kake kan du finne oppskrift på her. Jeg skal i babyshower om ikke så lenge til, jeg lurte på om du hadde noen oppskrifter her inne, eller om du kunne skrive en oppskrift på en grei kake for "dummies" som meg, hehe
Ta ut et stykke for å sjekke. Mos med en potetstappeknuser, ikke bruk stavmixer, da blir stappen alt for "fin", den skal se hjemmelaget ut og være litt grovkornete
Tilsett karbonadedeig og karri og stek til kjøttet har skiftet farge. God middag til hele familien som heller ikke tar lang tid å lage, i alle fall ikke hvis man kan fordele arbeidet på flere
Legg forsiktig i blåskjellene og scampi, sett på lokk og la det dampe i ca. 7 minutter, til blåskjellene har åpnet seg og scampi har skiftet farge til rosa
Rens scampien og stek dem på sterk varme, til de har skiftet farge. De er perfekte til bruk i wok, supper, sauser, marinader og gryteretter, for den gode thailandske smaken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.