Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Fette på andebrystet skal rutes opp før den stekes. Andebrystet skal steke først 2 - 3 minutter på fettsiden, deretter ca 5 minutter på den andre siden. Når du har fått litt stekeskorpe, tilsetter du ca 2 ss honning og lar dette surre en kort stund
Etterstek i stekeovn på 80 gr med steketermometer til de har en temperatur mellom 57 og 62 gr. 80 gr med steketermometer til de har en temperatur mellom 57 og 62 gr (Jeg bruker 57 gr
Det stakkars andebrystet skal nemlig steke i sitt eget fett. Er virkelig noe av det beste jeg vet. Fordelen med hjemmelaget rødvinssaus er at jeg bare bruker 2,5 dl av vinen i sausen, så da blir det litt kos med vin til maten også
Fettet på andebrystet skal rutes opp før den stekes. Andebrystet skal steke først 2 – 3 minutter på fettsiden, deretter ca 5 minutter på den andre siden
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Under hviletiden sauterer du raskt frisk fersken, rødløk og dadler i stekefettet. Tilsett sesamolje i stekepannen sammen med stekefettet fra andebrystet
Stikk et steketermometer inn i andens tykkeste del. Pass på at steketermometeret ikke går helt igjennom brystet, men at det stikker skrått inn i midten av brystet for å måle kjernetemperaturen
Du må steke det i panne til slutt uansett for å få sprøtt skinn, eller du kan ta av skinnet på forhånd og tilberede det for seg som for eksempel i denne oppskriften – eller du kan droppe skinnet helt om du synes det blir for fett
Når jeg er alene til middag gidder jeg ikke alltid å gjøre så mye ut av det. Det er ikke like gøy å bruke lang tid på kjøkkenet når det ikke er noen andre der til å skryte av hvor godt det ble
Andebrystene skal steke i sitt eget fett. Bruk ganske sterk varme og la dem steke i 5 minutter. Deretter skal de snus og steke 10 minutter på den andre siden. 5 minutter Deretter skal de snus og steke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.