Rosinene tar jeg ikke i før rett før påslutten av koketiden. Grøten blir ganske søt i seg selv, men jeg serverer dette med stevia påtoppen , kanel og en "dært" med smør til smørøye
Dette betyr at hvis du spiser mindre energienn dette så vil kroppen din med tiden måtte gå løs på andre ting som den altså ikke skal ,for å kunne holde legemet ditt gående
Vil også anbefale Rune Feylings forklaring påhvorfor han ikke spiser kjøtt, den synes jeg er fin. Jeg tror ikke at jeg hadde klart meg på vegansk kosthold (på samme måte der jeg tidligere trodde at jeg ikke ville klare meg uten kjøtt
De bitre kilene er skåret ut, du ser to på bildet. Legg opp som på bildet under. Akkurat for meg, som nylig fikk podagra, er det ikke ideelt, men av og til får man ta sjanser
De siste årene har drikken fått «comeback», og godt er det. En sommerdrikk av den lettere og friske sorten, og med frukt, bær eller krydder og likører kan nye versjoner skapes
En siste fordel jeg vil legge til er at jeg ved å ofte handle disse varene noterer meg hva prisene ligger på, og kan kjøpe inn litt ekstra når jeg ser prisen er satt ned
Jeg vet at det er lenge til jul og at september nettopp har kommet i gang, men jeg synes altså at grøt er godt, selv om det kanskje ikke er det mest næringsspekkede som finnes med tanke på vitaminer og mineraler
Jeg spiser generelt veldig lite kjøtt, men jeg prøver uansett å holde meg unna det påmandager. På fredag hadde jeg to gode venninnerpå tapas og vin, og alt jeg hadde laget var sunt og godt
raspet, kokt, bakt, stekt, most – og ikke minst så har jeg laget mange deilige desserter med den. Bruk en gaffel og løsne litt påinnmaten slik at det blir plass til godsakeneoppå
Vi var en tur påSkagen, og påveien hjem stakk vi innom slakter Winther i Hirtshals. I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.