3 minutter
for å få orden på uregjerlige krøller i luggen. Disse krøllene kommer imidlertid tilbake uansett. Hvis jeg skal på fest kan det hende jeg spanderer på meg litt hårspray og tuperer det litt for å få litt høyde på det, men bare kanskje. Hestehale og rett ned hår er uten tvil mine spesialiteter, haha
Litt om hvorfor du bør spise den kan du lese her. Brukes i det meste, men utenom det vanlige (kokt, stekt osv) så hører den med i steinalder brødet og ikke minst vaffeloppskriften jeg har blitt glad i
Underfinner du link til mine andre Jegerikke et orakel. Jeg kom plutselig på at det var fotballavslutning og at jeg av erfaring vet at derer noen ekstremt hyggeorienterte mødre som gjør alle disse avslutningene til et eneste stort etegilde
På fant jeg oppskrift til den berømte gulrotkaken fra møbelforretningen R. Ikketrenger du å advare noen mot at kaka er glutenfri heller, denne liker alle
Uten litt blyghet en gang så må jeg være ærlig å si at jegelsker virkelig ny spennene matretter, problemet er bare det at jegklarer for dundre meg ikke å uttale hva retten heter
Jegbruker ofte gryte når jegsteker andebryst, så slipperjeg fettsprut. Raskt ble et andebryst som ikke hadde kommet med på helgemenyen smurt inn med salt og sukker, det skal serveres "sprengt" i kveld, med hjemmelaget frites som tilbehør
Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leserover alt, men det er mest på grunn av at det har en utrolig god evne til å binne væske og svelle
Bland sammen alle ingrediensene i en blender, ellermorter. Ha overmer rucola og parmesan, server. Pasta med rucola500 g spaggetiRucolapestoParmesanRucuolaEventuelt noen cherrytomaterRucolapesto100 g rucuola1-2 fedd hvitløk50 pinjekjerner50 g parmesan1-2 dl olivenolje2 ts govt saltPestoen kan lages dagen før. 50 pinjekjerner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.