I stedetfor gløgg så lagervi glühwein og detsmaker kjempegodt. Men det var min kokkevenninne som hadde vært på tur i Tyskland som introduserte oss for drikken, deter jeg takknemlig for
Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Eplerinneholdernæringsstoffer som kostfiber som erviktigforfordøyelsen, kalsium, kalium, fosfor, magnesium, vit C + en rekke andre mineraler og vitaminer i mindre grad
Uten at detbehøver å bety så mye for smaken. Øverst på bildet. Men to forskjellige går an, da har du muligheten til å smake deg litt frem og tilbake, og det trengs ofte
Jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har prøvd meg på vegansk sushi før. Jeg fant en videofor å se hvordan man skulle rulle best mulig, så jeg deler den med dere rett underbildether + noen små tips
Da deigen var ferdigeltet, tok jeg den direkte på bakebordetfor å forme brødene. Nå som det bare eridErik og meg igjen i huset, prøver jeg å lære meg nye mengdeberegninger
Man har ikke noe entydig svar på hvorfor, men deter nok både på grunn av at detinneholder gode bakterier og fordi både fytat og såkalte FODMAPs blir brutt ned alleredeunderheving
Og deter nesten de samme ingrediensene, men de smaker faktisk ganske forskjellig. Jeg fordelteinnholdet noenlunde jevnt i begge grytene bortsett fra maisen som jeg hadde mest av i aventmaskinen
Onsdag og vier halveis i jobbeuka allerede. Min dag startet med den obligatoriske frokosten med hjemmelagde proteinpannekaker, bær, vaniljekesam og et dryss med Natreen (søtningsmiddel) - perfektpowerfood før en formiddagstreningfor min del
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.