Stikk dem på en trepinne eller legg dem på fat til sjokoladen har stivnet og kaken skal monteres. Stek nøttebunnen i stekeovnen ved 100 °C i ca 1 time, til den er svakt gyllen, men ikke overstekt. Sett ringen til kakeformen (24 cm i diameter) rundt marengsen
Og i tillegg kanskje klare å inspirere til litt sunnere livsstil. Har som sagt gjort mange dårlige valg og er nå klar til å gjøre gode valg igjen, som jeg vet passer min kropp, og min helse
Her kommer en liten hyllesttil gresskar med mine favorittoppskrifter. Fargen forteller oss også at gresskar inneholder mye betakaroten (forstadiet til A-vitamin), i tillegg er den en god kilde til C-vitamin, kalium og folat
og kos deg med en deilig hyllesttil kalkunen. Sviddå hørte ryktene om at bassenget skulle åpnes for svømming og at et stort, saftig kalkunbryst angivelig skulle klargjøres til langdistanseavømming
Noen av mine favorittretter inneholder rotgrønnsaker (da har jeg utvidet begrepet ganske kraftig til å inkludere blomkål, brokkoli, hodekål og kepaløk), og nå tenkte jeg å komme med tips til hvordan man kan tilberede mange forskjellige (rot)grønnsaker
en trepinne eller legg dem på fat til sjokoladen har stivnet og kaken skal monteres. Stek nøttebunnen i stekeovnen ved 100 °C i ca 1 time, til den er svakt gyllen, men ikke overstekt. Sett ringen til kakeformen (24 cm i diameter) rundt marengsen
Vi arrangerte en lite "velkommen hjem"-fest for henne sammen med resten av familien, og jeg måtte servere noe urnorsk, noe hun ikke har hatt tilgangtil i USA
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.