Josefines frokostpannekaker medhavregryn. dekkes med marsipan. Hanshaugen. festkake, jubileumskake, langpanne, langpanne sukkerbrød, marsipankake, stor bløtkake, stor marsipankake, stort sukkerbrød, sukkerbrød
Kle langpannen til stekeovnen med bakepapir, og hell deige dirrekte i formen. Når jeg først baker focaccia kan jeg like så godt lage en stor, det er så greit å ha en bit focaccia i fryseren, det er godt til suppe, salat og til tapas, det er også helt supert å bruke focacccia som burgerbrød
Noen unngår hvetemel fordi det er rikt på karbohydrater, noen fordi det ikke inneholder særlig med næring, noen fordi det metter dårlig og harhøy GI, og andre, som meg, fordi det inneholder gluten
Dekk hele kaken med et tynt lag vispet kremfløte. med bakepapir. Hell røren i en den smurte kakeformen. Sikt i mel og bakepulver, og bland detforsiktig med eggedosisen med en slikkepott
Jeg har nettopp laget meg en kopp te medhonning og proppet i meg C-max. I dag har jeg hatthavrepannekaker til frokost og i det siste har jeg begynt å lage røren ekstra stor
Min pannekake ble vel mye stekt, og grunnen er at vi hadde en stekeovn som ikke fungerer så godt, den varierte temperaturen etter beste velbefinnende og veksler med varmluft og over/undervarme rett som det var, veldig spennende å se resultatet hver gang den var i bruk
Jeg har akkurat satt to former medhonningkake i ovnen og venter i spenning på om det kommer til å renne over eller om en form denne gangen egentlig skulle ha vært en langpanne (ikke det at en langpanne er en langpanne heller)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.