Krabbesesongen på hausten er kort og intens for mange av oss. Men dersom du har nokre hundre gram krabbekjøtt på lur, er denne enkle retten med krabbe på ein brødbit fin å ha i bakhand
Målet er krabbe. Nykokt krabbe, høstet fra det lunefulle Stadhavet. I høst fikk vi ikke kommet oss hverken hit eller dit, men mine to eldste hadde høstferien der og kom hjem i går med en pose full av nykokt krabbe
Nydelig krabbe og avokadosmørbrød er en delikatesse. Mos avokadokjøttet og bland det med hakket chili og limejuiceRens krabben og bland det sammen med avokadoenKrydre med salt og pepperRist rugbrødet og del skivene i toLegg salatbladene på brødet og røren oppå salatbladeneTopp med hakket koriander og eventuelt noen dråper limesaftDenne blandingen er også veldig god å ha i wraps
På tirsdag hadde vi en liten reke og krabbekveld her hos oss. Siden jeg har ferie nå, bestemte jeg meg for å imponere med hjemmelaget brød og majones, og kanelsnurrer til kaffen
Taskekrabben er åpnet, og paven og lungene er tatt ut. Det er nå krabbene er gode. Og hva er vel bedre enn ferske krabber, enten du har hentet dem opp selv, eller du har kjøpt de helt ferske i fiskedisken
Nå bugner det av krabbe i butikkene og kjæresten hadde veldig lyst på krabbe tidligere denne uka. Jeg har hatt et litt sånn "bobb-bobb" forhold til krabbe og egentlig ikke vært så stor fan
Krabbe. Ser for deg knusing av krabbeklør, kampen om å få levende, krypende skalldyr ned i kokende vann eller kanskje en tur ut i sterk kuling for å dra inn dagens fangst
Rør inn krabbekjøttet, vårløken og krydderne. Når oljen er varm (170-180 grader) form krabbeblandingen i en spiseskje og legg forsiktig ned i oljen, ikke klem på dem etter å ha lagt dem i pannen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.