Oppskriften er hentet fra “Min første kokebok”, en kokebok somforøvrig anbefales til små kokker. Itillegg har hun ønsket seg Peppermyntekonfekt – så da blir det slik
Mens jeg lurte på det laget jeg meg en kopp te, og fant en pakke gingersnaps fra Marks &Spencers som jeg hadde med hjem fra siste Londontur med tenåringen
Det blirikkelike mye strikking nå som før, men jeg har mye fra ifjor jeg ikke har vist fram enda. Garderobeskap ble demontert, diverselister ble fjernet og jeg hadde med meg noe av kjøkkentingenesom jeg pakket ut
Her har jeg silt av kraften som er smakfull og brukes tilsaus/dipping. Når man damper mat beholdes næringsstoffer og vitaminer seg mest muligi matvarene,det vilsi at mer vitaminer og næringstofferfinnerveieninni kroppen din
Nå kan du starte med og lage selve lammerullen som skal legges i laken. Vipleier hvert eneste år og feire jul og nytt år på sydlige breddegradere, nærmere bestemt på Gran Canaria
Drømmer om sommer og grillsesongigjen. Dette har faktiskblittmin egen kokebok og selv kan jeg finnetilbaketiloppskrifternår jeg for eksempel er på hyttetur eller reise, enten vianettsiden eller viamobilsiden
Denne dippen var Andreas Viestadsfavoritt da han besøkte meg ivår – og en god venn av meg som har vokst opp med denne dippentil frokost hver dag mener min versjon er bedre enn noen andre han har smakt
Jeg har fått masse spennende pålegg fra Nederland (noen som har lært seg at veientilmitt hjerte gårvia magen), deriblant dette kjempegode smørepålegget med karri og papaya
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.