Idag har jeg laget oksestek med en herlig kraftsaus. Detter blir en middag som er utrolig enkel og lage og steken blir så møyr den bortimot ramler fra hverandre
Man trenger selvsagt ikkeværeti personer for å kunne lage dette, men om man er færre anbefaler jeg å bare skjære opp en liten del av gangen, og heller spre det ut over flere dager
februar er en findag å gjøre dette på. Vi ble hentet med en fantastisk stor buss som kjørte oss tilPrinsenKino, der viskulle på en førpremiere av filmen, Birkebeinerne
termin. Eg har kjøpt littmeir babyull frå Dale Garn, og nokre supersøte. Legg merke til knappane. Her er det nedtelling for supertantene, for om 109 dagar er det
Jegspiser denne med Biola yoghurt naturell og banan, men du kan varierei det uendelige. Denne lager vi masse av, for å ha stående til når det skal være raskt og sunt om morgenen
Vi ble invitert på middagtil broren min og familien hans for en stund tilbake. Det gikkikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriften på den deiligekyllingretten de serverte
Siden dette er Norge sin nasjonalrett skulle det vel bare mangle at retten har sin egen dag. Ianledning av fårikålensdag som er i morgen, tenkte jeg at kunne dele oppskriften på en klassiskfårikålgryte som vi benytter her i huset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.