Første gang man lager Madeleinekaker er det jo greit å ta utgangspunktet i en klassiskoppskrift, så frem med min rosa franske ”Iknowhowtocook” – riktignok engelsk versjon som letter språkutfordringen noe da mine franskkunnskaper er svakere enn begrenset
Denne frokostretten liknerlitt på frokosttertene jeg har blogget om tidligere. Forskjellen er at vi denne gangen droppet tertedeigen og at det derfor går litt raskere
Du skreller dem og deler dem ito. Rustikkhelgedigg. Topp dem gjerne med Maldonsalt, urter, rogn e. Bruk to skjeer for å forme en ny "eggeplomme" og plasser den tilbakei eggene
Skrell eggene og del de ito på langs med en skarp tynn kniv. Fint på tapasbordet eller koldtbordet, godt som forrett eller til en koseslig lunsj - kan egentlig nytes når som helst for dette er virkelig snadder
Det begnner bli en stund siden jeg kjøpte slow cookeren vår nå, men det blir sjeldent jeg drar den fram, da jeg ikkeliker å gå fra ting som står på strøm
En middag for mandag ettermiddag trenger noe som er raskt, godt og relativt sunt. Dette er en rett jeg gjør ved jevne mellomrom, rett og slett fordi jeg elsker enkeltheten av den og det lille ekstra egget gir
Del baconskiveneito og legg de i en lett smurt muffinsform så de danner et kryss i bunnen. Egg og baconmuffins og omelettmuffins er deilig å spisetil frokost, lunch eller som turmat
Del eggene ito. Mos sammen avokado, finhakkhvitløk og ha i røra sammen med olje og fløte. 2 fedd hvitløk. 1 ts olivenolje. 1 avokado 2 fedd hvitløk. 1 ts olivenolje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.