Rödspätta med kokosmjölk och ingefära4 portioner600 g rödspätta1 tsk salt400 ml kokosmjölk1 smått tärnad paprika1 tsk färskriven ingefära2,5 krm sambal oelek1 fiskbuljongtärning1 pressad vitlöksklyftaTill serveringRisNågon grönsakPersiljaGör så härSalta fiskenKoka upp kokosmjölken i en vid pannaLägg i paprika, ingefära, sambal oelek, smulad buljongtärning och vitlökLåt koka ett par minuter så det tjocknar någotVik ihop fisken och lägg ner i såsenLåt sjuda på svag värme under lock ca 5-7 minuter 4 portioner
Jeg har fått meg en ny favoritt drikke. Jeg har fått bedre hud, utrolig god fordøyelse, jeg har fått bedre energi, det er enklere å holde vekten og det føles rett og slett bra for kroppen
Det er heller ikkje noko av det eg har lagd på mitt eige kjøkken som har resultert i meir ros frå gjestane mine enn tarmar stappa fulle av smakfullt kjøtt og krydder
Pasjonsfrukt mousse med brownie- nam nam. -. 05. 03. 2016 kl. 19. 57 i. Desserter. Ingen kommentarer. Fordelen med å ligge våken på natta er at jeg ligger å tenker ut oppskrifter
Og idag vil jeg dele en oppskrift på bringebær mousse som er kjempegodt og veldig enkelt å lage. Sett dette i kjøleskapet til det har blitt kaldt og stivnet litt
Noen ganger trenger vi de raske løsningene. Selv om jula er over og tradisjonsbakst med 7 sorter og kanskje mere til er fortært, kan det hende at vi likevel trenger å snu oss rundt litt fort når vi venter gjester eller om brødboksen rett og slett plutselig er tom
Slowcooker har ennå ikke blitt helt vanlig i Norge, men har vært superpopulært i USA i lange tider. Det er bare å kutte opp grønnsaker, kjøtt eller hva du måtte ønske , krydre , helle på litt væske , så er det bare å finne på alt du har lyst til i x antall timer og når du er ferdig med det så er middagen klar
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.