Men jeg lager faktisk mat, med utgangspunkt i oppskriftene. Ingen reagerte nevneverdig på det. For i august en gang (ok, en stund siden, men tro meg, dette er viktig) kom jeg over et litt krasst blogginnlegg om matlaging og oppskrifter
Første gang man lager Madeleinekaker er det jo greit å ta utgangspunktet i en klassisk oppskrift, så frem med min rosa franske ”I know how to cook” – riktignok engelsk versjon som letter språkutfordringen noe da mine franskkunnskaper er svakere enn begrenset
Oi oi dere. Jeg har syndet, også på en mandag. I går brøt jeg nyttårsforsette mitt, tenk at jeg klarte det førse mandag i februar, etter en så lang og god måned med trening
Tenkte introdusere dere til det beste ettertreningsmåltidet jeg har spist på lenge. ). 125 g cottage cheese, 50 g havregryn stekt i sukrin gold og kanel – toppet med 100 g jordbær
Dette er en oppskrift som gir en ganske stor porsjon. Jeg pleier å lage to former med Tiramisu av denne oppskriften (formene er normalstore, og brukes også til å lage lasagne og slikt i), så om du ikke er like stor Tiramisu spiser som meg, så kan oppskriften sikkert halveres
Tenk at jeg kommer med en oppskrift. Jeg er nesten redd for å miste lesere her, når jeg til stadighet og kun legger ut oppskrifter i det vide og det brede
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.