Om duikke har hønsekraft selv, kan du selvfølgelig «jukse» med terning/pulver eller lignende. Hønsekraft med hvitløk,chili, Ingefær,vintergrønnsaker,svinekjøtt,kokosmelk og bokhvete-nudler varmer godt, og passer dessuten fantastisk bra som hyttemat siden alt skal i samme gryten
Jeg gjorde det samme med facepulls, chins og tricepsextension. Det sier jeg meg godt fornøyd med. Du sparer godt med tid i tillegg til at du virkelig får kjørt deg ut og brukt musklene
Mens det stekes, gjørdu ferdig tomatsalsaen. Jeg vil også samtidig benytte anledningen til å takke alle som fant veien til Marias Salt & Søtt etter forrige gjesteinnlegg (du finner det her), og ønske alle nye lesere velkommen inn i mitt univers fylt med herlig mat
Ogdet føles så godt å starte matlagingen dagen før,det blir liksom så ekte. Kjøp grønne erter, legg de i bløt dagen før, og kok de i timer dagen etter,(oppskrift på pakken)JA, det ER enklere å kjøpe ferdige poser ertestuing,MEN det blir så godt å lage lang-kokt mat
Da slipper du alt sukkeret somdet ofte er i disse sausene, også smaker det hundre ganger bedre. Ha litt i pannen og la det frese litt så alle smakene kommer frem
Nå har det seg slik at billigkjedene her i landet selger både ribbe og kalkun med tap til jul. Og jeg har tillatelse til å fortelle om dette her i bloggen
Den er ikke helt lik den standard amerikanske varianten, men utrolig saftig og god. Det er tradisjon at familie og venner møtes, ogdet serveres kalkun med masse deilig tilbehør som søtpotet,kastanjestuffing, og tranebærsaus
Gjørdudet, så er detdusom lurer spirene og sørger for å få det beste ut av maten din. Det er også rasende godt med melkesyregjæra spirer, jeg gjørdet ofte med mungbønnen
Gjørdetdu har tid til, ogikke ha dårlig samvittighet hvis duikke får det til alltid. Uansett hva du kaller det, er det sunt, godt og mettende for babyen din
Ha i tomat og la det surre med før du tilsetter creme fraiche og litt av kokevannet fra pastaen. Dæsken, for et kaos det var i begynnelsen, ogdet hjalp iallfall ikke da hun oppdaget skyggen av en plystrende barista i bakgrunnen
Dettegjør at vi kan føle oss mett av én type mat, men sulten på en annen. Enten du har dessertmage eller ikke, er det alltid hyggelig å kunne servere en grand finale til gjestene som orker litt til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.