Jeg er en av dem som gjerne går litt over-the-top og ikke liker å gjøre ting hvis ikke det skal gjøres ordentlig, men alt behøver jo ikke alltid gjøres så vanskelig
Det var en hyggelig samtale men jeg pressiserte at gjærbakst var min store kamel som jeg ikke klarte og svelge og det var nok en av de tingene som var utslagsgivende for at jeg ikke gikk videre
Om du ikke har hønsekraft selv, kan du selvfølgelig «jukse» med terning/pulver eller lignende. Det blir selvfølgelig ikke fullt så godt, men godt blir det uansett
Ok, jeg baker ikke denne hver eneste fredag, men få ting er så enkelt og så digg. Kanskje føles en liten svingom på matbutikken som et unødvendig anstrengende ærend akkurat denne kvelden
Hei. Om du lurer på hvordan du kan få noen til å elske fisk, så er svaret panering. Og da mener jeg på den måten som tilfører både næring, smak og proteiner
Dessverre, for det er virkelig mye godt som kan tilberedes med disse gode råvarene. I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak
De kan godt få en gyllen farge, men pass på at de ikke brenner seg. Krutonger er muligens 80-talles, men krunsjen de gir i salaten er så god at det ikkegjør noe om man ikke får spist opp alt brødet
Ikke kast dem. DETTE GJØR DU. Hva gjør jeg med slappe grønnsaker jeg egentlig bare har lyst å kaste. Inneholder kjøleskapet ditt grønnsaker som synger på siste verset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.