(nja, ertestuingen var vel ikke helt deres idè. (ikke bry deg om konsistensen, den blir fæl i micro). Ja, jeg vet jeg er langt ute nå,og at mange stikker fingen i halsen i avsky
Strikker // Flate styrkesko (adlink). Imidlertid kan det være lett å glemme at det som regel er flere faktorer som spiller inn enn akkurat dette med hva som er mest effektivt der og da
Jeg ikke laget sushi før, og har aldri visst hvordan den matretten fremstilles. Sushi viste seg å ikke være så vanskelig å lage selv som jeg hadde trodd, det gikk ganske raskt unna
De kan godt få en gyllen farge, men pass på at de ikke brenner seg. Krutonger er muligens 80-talles, men krunsjen de gir i salaten er så god at det ikke gjør noe om man ikke får spist opp alt brødet
Bloggen vil derfor ikke bare handle om vegetarmat, selv om navnet på bloggen er "vegetarfamilie". Jeg blir veldig glad for alle som trykker liker og deler innleggene mine, jeg takker DEG som vil heie meg frem og dele mine innlegg, selv om du kanskje ikke deler min kostholdsfiliosofi eller kjenner meg annet enn som en facebook venn, jeg takker DEG som vil følge siden min vegetarfamilie på facebook, jeg takker DEG som vil følge meg på vegetarfamilie på instagram, jeg takker DEG som vil følge vegetarfamilie på bloglovin, og jeg takker DEG som leser innleggene mine og legger igjen en fin kommentar på mine innlegg
Ikke la sommeren være din unskyldning til å skeie ut. Siden jeg ikke er på kur/diett akkurat for øyeblikket så er det viktig å oprettholde de vanene man skal gjøre seg vant til å leve med
Jeg er en av dem som gjerne går litt over-the-top og ikke liker å gjøre ting hvis ikke det skal gjøres ordentlig, men alt behøver jo ikke alltid gjøres så vanskelig
Bland fløten i eggedosisen forsiktig med en slikkepott. Desserten inneholder ikke ost, og jeg vet ikke hvorfor fromasj ble valgt som navn, noe som skjedde for over 100 år siden. Slo så over 2,5dl vann og lot det hele koke ut skikkelig
Hell det i kjelen og la det koke til kjøttet er mørt (kan ikke bli mørt nok). Ca 200gr kjøtt pr pers, smør til bruning, 4blokker kjøttbuljong om du ikke har margben og koke kraft på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.