Jeg blir veldig glad for alle som trykker liker og deler innleggene mine, jeg takker DEG som vil heie meg frem og dele mine innlegg, selv om du kanskje ikke deler min kostholdsfiliosofi eller kjenner meg annet enn som en facebook venn, jeg takker DEG som vil følge siden min vegetarfamilie på facebook, jeg takker DEG som vil følge meg på vegetarfamilie på instagram, jeg takker DEG som vil følge vegetarfamilie på bloglovin, og jeg takker DEG som leser innleggene mine og legger igjen en fin kommentar på mine innlegg
"Kjære mi pannekake, trill ikke så fort, bi litt og la meg få ete deg," sa mannen. Jeg skal ikke påstå at klassikeren med blåbær er til å kimse av, men for meg må den rett å slett ta andre plass
Man trenger selvsagt ikke være ti personer for å kunne lage dette, men om man er færre anbefaler jeg å bare skjære opp en liten del av gangen, og heller spre det ut over flere dager
På lik linje med den berømte sviskekaken så blir ikke besøket det samme uten. Når jeg googler Skeidarar får jeg stort sette treff på møbler, bare ett treff på denne retten er å spore og det er fra boken Vestlandsmat, skrevet av den tidligere "hallo-damen" Solfrid Rørlien Saue
Det er noen små pauser innimellom, men som du skjønner, de er ikkelange. Lag et spor langs pølsa, pensle med eggehviten og dryss på perlesukker og kanel langs hele sporet
Vi var en tur på Skagen, og på veien hjem stakk vi innom slakter Winther i Hirtshals. I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak
Jeg liker ikke å bake. Jeg syns det tar for lang tid, og jeg syns det blir for mye rot. Dessuten har jeg ikke masse fancy kjøkkenmaskiner, og ikke så mye fancy tålmodighet heller
De er også gode å finne når du er "litt-sulten-men-orker-ikke-lage-mat". (jeg synes melet som du blander med vann er bedre enn de ferdige bunnene)Stikk ut små rundinger med et glass, og gjør slik til deigen er brukt opp
Produktene kan du kjøpe på Meny | Spar | Joker | Nærbutikken | CC Mat | Jacobs | Kiwi. I tillegg til to gode oppskrifter kan du nå VINNE en wokpanne fra favorittserien min, Le Creuset m/glasslokk til en verdi av kr
♦ Du trenger selvfølgelig ikkelage en sjokoladevariant. Lagdeg en supersunn softis. Dette her er rett og slett softis laget av frosne bananbiter, og som utrolig nok smaker overraskende lite banan
Så fort jeg kjenner en liten antydning til sår hals eller andre tegn til forkjølelse, så skal jeg ta meg en skikkelig hot ingefær- og gurkemeieshot med én gang
Husk, bruker du skrulokk så er de dekket med plast innvendig og tåler ikke å legges i stekeovn. Når man lager selv kan man og styre hvor søtt-surt man ønsker det
La gjerne noen av dem stikke litt opp på toppen. Å bruke bjørnebær er selvfølgelig ikke en nødvendighet - kaken kan tilsettes hvilke bær som helst, eller ikke bær i det hele tatt, men det er jo gøy med en litt ny variant da
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.