Legg på neste lag med bunn ogfortsett prosessen. Sålager du en bit deig som er like bred og lang som rundt kanten på formen, dette blir veggen på pizzaen
Legg på neste lag med bunn ogfortsett prosessen. Sålager du en bit deig som er like bred og lang som rundt kanten på formen, dette blir veggen på pizzaen
Den kan lagespå to måter, den enkle måten (som også er mye kjappere) for ikke proffer som meg, eller på den mer profesjonelle måten, jeg skal dele begge måter her
Du kan også pynte med hvit sjokolade, jeg laget bursdag kake til ei på jobb så jeg laget mine egne bokstaver og figurer i en sjokoladeform jeg hadde liggende
Vi stekte også scampiene på pannen noen minutter. Vi laget mange ruller med litt forskjellig fyll, for eksempel scampi og agurk og ellers det som du ser på bildet
Pisk dette lett sammen, osten vil smelte under stekingen så bare legg skivene i. Legg steken i langpannen og plasser steketermometeret på midten av steken inn til kjernen
ogsåpå første april da gitt. så det så, dessuten er det snart påsk. Vil du derimot Lage ei litt større ei som forhåpentligvis varer pittelitt lengre, eller du ønsker å nidkose deg med litt større kakebiter, kan du gjøre slik jeg har gjort her, så blir det akkurat perfekt i ei litt større frikantform
Og kunne fortelle at dem hadde de nevnte tingene. Men har man noen grønnsaksrester så blir dem gode om dem deles opp i passe biter og stekes i aluminiumsform eller pakkes inn i aluminiumsfolie med litt olje eller en smørklatt og varmes på grillen
«hvelv» deigen ut på bakepapiret, ta en slikkepott eller en deigskrape hvis du har det og «brett» deigen fra alle kanter inn mot midten til du får et rundt emne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.