Ikke planlagt, men tiden ble liksom prioritert til strikking for det meste. Ferdig. Den største jobben ble å skille Punogarnet fra den lyserosa Faerytale
Jeg jobbet som filmjournalist i flere år, og da var de store filmfestivalene absolutte høydepunkt. Og kanskje best av alt, når du har skåret opp alt så lager resten seg selv- fordi alt bakes i ovnen
Skjer begge kyllingfiletene på langst, slik at du får fire fileter. Smør på yndlingssmøret ditt. Den ene skal være i skiver (til bruchettaèn) og den andre skal være i biter (til salaten) Skjær også opp mozarellaen
Det er som å sitte på et toscansk slott og nippe til et glass brunello mens grevinnen serverer det italienske kjøkkenets stoltheter med historieleksjoner og gulnede bilder i et fotoalbum
Siden jeg er så heldig at jeg har en mann som fisker fisken vår, så har jeg rikelig med valgmuligheter i frysen, og med skreifiske på vei er det bare å spise mest mulig så vi får plass til enda mer fisk
Dvs du må røre i den en time til den er helt ferdig. Til pølser i løksaus. Så snart du har satt på polentaen, begynner du å lage løksaus med pølser (se nedenfor) slik at alt blir ferdigsamtidig
Først vil jeg skrive litt om måltidene og hvordan å forstå en italiensk meny og til slutt vil jeg anbefale to spisesteder vi var veldig fornøyd med i Italia
I mellom disse ytterkanter finnes alle sjatteringer, det er et spørsmål om stil, ikke bare kvalitet. I Annunziata, den lille forstaden til La Morra, ligger vingården Fratelli Ferrero idyllisk til mellom vinmarker og vingårder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.