Click to email (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Likethis
Det er en god vri for å få mer fisk inn i hverdagsmaten. til 2 pers250-300g pasta1boks hakket tomat1ss tomatpure1/4dl vann1boks tunfisk i vann eller olje1 løk, finhakket2-3hvitløksfedd, finhakket1ts sukker1-2 toppede ts kapers1-2 ss grønne eller sorte olivensalt/pepper/oregano/basilikumSett på vann til pasta og kok etter anvisning på pakken. 5 minutter før servering, tilsetter du tunfisk, kapers og oliven. 5 minutter før servering, tilsetter du tunfisk, kapers og oliven
Remove the stems from the cauliflower and cut into chunks, Place the cauliflower into a food processor and pulse it until it resembles the texture of rice
Rett før servering. Løft potetene opp av vannet og over i et dørslag, eller aller helst på en rist, (ikke hell alt over, da kan potetchipsen falle fra hverandre) slik at de blir dampet tørre
Ha sirupen, peanøttsmør, jordbærprotein, havremel og litt melk i en bolle og kna sammen til en deig. Smelt sjokolade over og sett kjølig i fryser en times tid
Og la blandingen smelte over vannbadet. Rør smør og sjokoladeblandingeninn i eggedosisen. Og med noen små endringer i oppskriften så er denne hemmelige sjokoladekaken en dronning verdig
Epler inneholdernæringsstoffer som kostfiber som er viktig for fordøyelsen, kalsium, kalium, fosfor, magnesium, vit C + en rekke andremineraler og vitaminer i mindre grad
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.