Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Dryss over hvitløk, salt og pepper. Jeg endte opp med å kjøpe indrefiletav kalv. Det er ikke ofte vi unner oss, men kom frem til at det ikke var mye dyrere enn å kjøpe indrefiletav storfe på Meny
Du kjenner på den om den er "myk" eller begynner og bli "fastere" i løpet av steketiden. etter en dag ute i den norske vakre fjellheimen ♥ - ogmed hytte uten bilvei, med gassovn, lite kjøleskap og en litt redusert krydderhylle så får man få lov til "å juske litt"
Når indrefileten er riktig behandlet skal den være slik som denne her, smakfull og så mør at man kan skjære den med baksiden av kniven og smelter på tungen
kutt opp grønnsakene som skal være med i de sauterte grønnsaker, forvell asparges og sil av. Nå tilsetter du de forvellede aparges og lar de steke til de får trukket til seg smak av pinjekjerner oghvitløk
Sausen ble frisk ogsyrligog i følge mannen var dette den beste bearnaisen han hadde smakt. Ha eplejuice, hvitvinseddik, sjalottløk, grovmalt pepper og halvparten av estragonen i en liten kjele og kok inn til halv mengde
Alle vet at låtene som serveres der som regel uten unntak er fullstendig crap (Nederland var i år et hederlig unntak og den enste låta som noen sinne kunne beveget seg inn på en av mine spillelister), det gjelder dermed å velge de som SER flinkest ut som sine favoritter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.