Indrefilet av svin
Dyvekes Delikatesser
Dyvekes Delikatesser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Du trenger
  • 600-800 g indrefilet av svin
  • 3 ts grov sennep
  • 1 ts pesto
  • 1 ts honning
  • 2 ts olivenolje
  • saften av 1/2 lime
  • 1 ts soyasaus
  • 1-2 ts salt
  • 1-2 ts svart grovkvernet pepper
  • 1 knivsodd karri
  • 1 knivsodd kanel
  • 1 knivsodd spisskummen
  • 6-12 biter spekeskinke (f.eks. strandaskinke eller parmaskinke)
  • 3 ss creme fraiche
  • 1 ss hvitløkssmør
  • 1/2 ss worchestershiresaus
  • 1/2 ss soyasaus
  • L melk (eller fløte)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.