Indrefilet Forestiere à la Titanic
Ungkarskokken
Ungkarskokken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2. og 3. klasse til Titanic, kan du ta en titt her.
  • 1/2 stor sjalottløk
  • 2 ss tørket Timian
  • 1 fedd hvitløk
  • 1.5 dl rødvin (Ungkarskokkens Ærlige Røde selvsagt)
  • 2 ss olivenolje
  • 200 gram indrefilet fra Chateau Briand delen (tykkeste delen/enden av fileten)
  • 12-15 sølvløk
  • 2 skiver bacon
  • 2-3 sjampingjoner
  • 1,5 dl rødvin
  • 1/2 ts timian
  • 1 laurbærblad
  • 3 dl oksekraft (Evt, en oksekraft-terning og 3 dl vann)
  • 4-5 ss ekte godt smør
  • salt og pepper
  • Chateau poteter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.