Det er veldig godt og kan spises både varmt til middag og kaldt som matpakke. Det går fint an å spise det selv om man ikke går på lavkarbo, det er bare til å legge til litt karbohydrater
Legg blomkålen over kjøttdeigen. 1/3 blomål i biter. Stekes på 200'c i ca 20 min. 1/3 blomål i biter. Kjøttdeiggrateng er enkelt å lage og det er utrolig godt
Disse lefsene smakte akkurat som grove ”vanlige” tortilla lefser. I starten ser deigen ganske flytende ut, men etter et par minutter med kraftig blanding blir det en smidig og god deig
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt den beste veien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Dette er rundstykker som er et godt og lavkarbo alternativ til vanlige rundstykker med mel. Oppskriften er enkel og jeg brukte denne varianten som jeg har lagt ut tidligere på cottage cheese brød, men stekevarme og tid er annerledes, derfor legger jeg ut rundstykkeoppskriften her i innlegget også
I mittlavkarbo kosthold så har jeg noe frukt innimellom. Som har mindre karbohydrater. Her kommer oppskrift på lavkarbo ostekaken som jeg har lovet å legge ut
Tilsett litt kanel, kardemomme eller vanilje essens for mer/variert smak. Rull kuler med hendene(du kan godt smøre de med litt olje om du synes deigen klistrer) og sett på en bakepapirkledd stekeplate
Imorgen er det ny uke og her kommer et middags tips til uken. Ellers lager vi lasagne som vanlig. #Lasagne #mat #blogg #hverdag #helg #foto #lavkarbo #norge #middag #helse #livsstil #mamma #mammablogg #norge #spis #spar #spisogspar
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.