Rekene er nydelige og stekt kveite står på menyen til middag i dag. Nå er en av mine store frysebokser fylt til randen med flotte fileter av sei, torsk, flyndre, reker, kongekrabbe og kveite, alt fra det villeste havet
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Jeg er veldig glad i fisk, men det blir lenge til jeg kjøper sei igjen for å si det sånn. Tiden strekker ikke alltid til for å lage noe fancy og digg hver eneste dag
jeg brukte stavmikser til å få en glatt røre. Nydelige lavkarbo pannekaker al'a american pancakes. Nydelige fluffy pannekaker med smak av vanilje toppet med ferske bær og
Tilsett den siste ss olje tilslutt så den legger seg utenpå deigen. Klapp deigen til den. Lykke til. Denne uken kommer oppskrifter på min hjemmelagde tapas
Perfekte som tilbehørtil feks potetsuppe eller andre enkle supper. Når hvitløken er ferdig har du det over i en egen bolle, bruk en gaffel til å mose hvitløken med
Eplekake hører virkelig denne årstiden til hvor man kan få tak i deilige Norske epler. Slik gjør du Sett stekeovnen på 190-200 grader Bland kaldt vann og sitronsaft i en bolle Del eplene i to halvdeler, ta ut skrotten og kutt eplene i skiver, legg dem i sitronvannet mens du klargjør deigen Miks smør og sukker hvitt og luftig i en kjøkkenmaskin ca 5 minutter tilsett ett og ett egg, miks godt mellom hvert egg (1 min mellom hvert egg ca ) Sikt mel,bakepulver og vaniljesukker i en bolle tilsett melblanding i smørblanding og bland til melet er helt blandet inn Ha røren i en liten rund eller firkantet form, 20*20 cm sånn ca Legg epleskivene tett i tett oppå kaken i ønsket mønster Strø over sukker og kanel blandingen, du trenger ikke bruke alt om du ikke vil Grovhakk mandlene og strø dem over Stekes midt i ovnen i 40-50 minutter Stikk med en pinne i midten for å se om den er ferdig stekt
Her er en veldig god marinade til lam, som jeg ønsker å dele. Lammet settes tilbaketil kjøleskapet. Men med lammelår, i motsetning til lammesteik uten bein hvor det ikke er noe prblem, kan det være vanskelig å få steketermometeret nærme nok beinet uten å komme borti, og da kan du oppleve at kjøttet nærmest beinet kan være rått
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.