Du har fortsatt god tid, det trenger jo ikke være så komplisert. mai. Personlig går jeg for panna cotta med bringebærcoulis med noen blåbær til dekor, superenkelt
17 mai dessert. og kva 16 mai lagar eg eggedosis og gelè. I morgå 17 mai brukar eg skei og legg lagvis. Når det passar inn i 17 maiprogrammet kjem små og store og vil smake desserten. farmor Anne-Mari 17 mai dessert
Rør kontinuerlig på lav varme til blandingen begynner å tykne. Ha blandingen gjennom en sil for å få vekk resten av limeskallet, hell i former og la stå i kjøleskapet til det er stivnet
Fromasj er raskt og enkelt å lage, men trenger et par timer i kjøleskapet for å stivne. Personlig synes jeg at fromasj er en undervurdert dessert, men skjønner godt mangelen på begeistring dersom det man får servert er ferdigvarianten
Ha massen i eggeblandingen i en tynn stråle, mens du rører godt. Da har vi desserten som ser ikke bare ser imponerende ut, men som også er veldig enkel å lage
♥ For at gelatinen skal blande seg jevnt med marengsen, er det viktig at den helles flytende inn i marengsmassen under pisking og at man fortsetterpiskingen en stund etterpå
Pass på at de ikke blir for bløte. Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
Nå som helgen nærmer seg og kanskje du skal ha selskap eller bare har tenkt å lage en dessert til søndagsmiddagen vil jeg tipse om denne sjokolademousseen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.