Og det er sistnevnte variant vi snakker om i dag, med en aldri så liten vri fra undertegnede som har toppet det hele med za’atar der tyrkerne bruker sesamfrø, nigellafrø eller bare pensler litt mykt smør på
Anrett alt pent på en tallerken, og bruk stekesjyen fra svinefilet/marinade som saus over kjøttet. Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader
Diverse stykningsdeler av villsau i 5% saltlake. Jeg har tidligere skrevet om frysing av forskjellige produkter og viktigheten med system og merking i fryseboksen eller skapet
Disse er mye større og saftigere enn de stakkars kreka fra Prior, og de har forhåpentlig hatt det bedre i sitt lille kyllingliv før de ender som middag også
Mutti Cherrytomatene får ikke bare sausen til å se lekker ut, men den frisker litt opp kremen som tilsettes i sausen og gjør den ikke så tung, mens tomatkonsentratet får enda mer fram tomatsmaken og samtidig den sterke røde fargen i sausen
Jeg har forsøkt utallige versjoner av pizza og pizzabunn. Nå har jeg gått til innkjøp av en weber pizzastein, og jeg har funnet frem til den pizzabunnen som jeg virkelig liker, og det er denne som jeg stadig blar tilbake til i oppskriftene mine for å lage
Tatt litt på slump og tatt litt hva jeg hadde i skapene fra før. Om du lurer på hvor noen av produktene er fra har jeg kjøpt litt her og der, men sist innkjøp gjorde jeg hos Soma
Bare godt, gammeldags mel fra hvete, vann fra springen og en klype salt. Det er i hovedsak to ting som gjør det eltefrie brødet så godt og ingen av dem har med fraværet av elting å gjøre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.