Irsk frøbrød
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 brød
  • 2 brød
  • 1,5 liter
  • 1 liter kaldt vann
  • 4 eggehviter*
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss riseddik
  • 2 ss glyserol/glyserin**
  • 2 ss melasse (helsekost) eller daddelsirup (etnisk butikk)
  • 2,4 dl / 1 kopp bokhvetemel
  • 2,4 dl / 1 kopp hvitt rismel
  • 2,4 dl / 1 kopp teffmel
  • 2,4 dl / 1 kopp potetmel
  • 2,4 dl / 1 kopp tapioka
  • 1,2 dl / 1/2 kopp solsikkefrø
  • 1 pose tørrgjær
  • 3 ts salt
  • 4 ts xanthangummi
  • 2 ts no egg eggerstatter
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts carobpulver (kakaoerstatning fra helsekost)
  • 4 ss fiberhusk
  • 4 ss pofiber (bruk 2 ss kokosmel om du ikke har pofiber)
  • 4 ss fibrex sukkerroefiber
  • 1-2 ss kokossukker
  • (1 ts kalsiumpulver (valgfritt, jeg tilsetter dette for at brødet skal inneholde kalsium som barna trenger)
  • blå valmuefrø til å strø oppå brødene
  • margarin eller olje til å smøre formene

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.