Italiensk middagsboller
Linns matblogg
Linns matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Denne gang laget jeg dem for å servere ved siden av en frisk sommersalat, men du kan jo bruke dem til så mye mer.
  • Ingredienser
  • Deig
  • 800 g siktet speltmel
  • 200 g samalt spelt
  • 1 pk tørr gjær
  • 2 ts salt
  • 2 ss provans krydder
  • 3 ss olivenolje
  • 6 dl vann
  • ——–
  • Fyll
  • 1 pk ekte fetaost (geitemelk)
  • 150 g soltørket tomater
  • 150 g pinjekjerner
  • 100 g grønne oliven
  • 200 g choritzo
  • 1 glass pesto

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.