Denne er derfor perfekt til sommermånedene, men gjør seg godt til biffmiddager nå om vinterenogså. Chili, koriander, lime og rødløk er også noe som ofte brukes
I en bakerovn er det bedre å lage mindre brød enn det du gjør i en elektrisk ovn – det er lettere å steke mindre brød, og det er ogsåen fordel å fylle bakerovnen så full som mulig
*Ribben kan skjæres i skiver (så tykke du ønsker, dem i butikkene er jo bare tynne såler) marineres med all slags krydder, urter og eller så enkeltsom salt og pepper
NEI, DET GJORDE IKKE JEG HELLER. Jeg leter ofte etter det som for letthets skyld kan kalles fingermat. Jeg prøvde med flere fasonger, men mine ble ikke særlig vakre
jeg liker egentlig ikke å kalle det for det, for da høres det ut som om jeg aldri spiser det ellers. Det blir i tillegg en vanlig middag, et par rundstykker til, og en pose med godt og blandet – eller noe i denduren
Men mange overser faktisk dette faktum at det er energi i alt og i enkelte ting,til og med det som er sunt og til og med det som kanskje ikke ser ut som store mengder kan ha mye energi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.