Jønnbrød er tynt tynt brød som min mamma pleier å lage. Jønnbrødet har blitt laget langt tilbake i tid, fra den tid det ble stekt i jern over en bålgruve
Elgjakta er nå i gang i Hedmark og Oppland -og sikkert andre deler av landet også. Mens vi venter på ferskt elgkjøtt får vi klare oss med fjorårets fangst
Svinefilet er noe av det møreste kjøttet du kan få. Du kan velge mellom indrefilet og ytrefilet. Indrefileten er den møreste, men den inneholder mye sener og fett, som må fjernes før den stekes
God gammel tradisjonell skandinavisk dessert ✿. Norges mest spiste dessert på juleaften. På flatbygda i Hedmark er det mange, som spiser risengrynsgrøt med sukker, kanel og meierismør til formiddagsmat på juleaften og restene blir brukt i desserten
Høsten banker på døren ✿⊱╮✿⊱╮. Tiden er inne for gode gryteretter, som varmer både kropp og sinn. Gått en lang tur i flotte omgivelser på Ottestadstien på flatbygda i Hedmark før middag
og så, må. jeg jo bare vise frem. PULTOSTEN min. er den ikke fin. (Han måtte nesten få seg et eget innlegg og slippe å stå sammen med disse hundredagerstrimøktene
Noen bananer blir gjerne liggende igjen. Samme hvor lyst jeg har på bananer når jeg kjøper dem, rekker jeg nesten aldri å spise dem opp før de er blitt for brune til at de frister
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.