Frys videre og rør med jevne mellomrom til du skal servere. DENNE GANGEN ER DET LIME OG ROSMARIN. Høres deilig friskt og sommerlig ut, og det var det og
Forskjellen er at vi denne gangen droppet tertedeigen og at det derfor går litt raskere. Stek baconet litt i pannen før du legger det som en kant rundt muffinsformen
I stedet for gløgg så lager vi glühwein og det smaker kjempegodt. Dette er veldig voksendrikke, et glass holder i massevis da den er full av rom, Harveys Bristol cream, rødvin,honning, kanel, brunt sukker og appelsin
Fyllet i eggene kan gjøres så "hot" du vil ved å tilsette mere tabasco eller en annen "hot" saus, jeg har brukt en saus som heter piri piri og er ganske sterk
I sommer har vi spist mye loff. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Sett på lokk og la putre til eggene er slik du vil ha dem. Så er det fritt frem for å improvisere for den som vil – prøv for eksempel med krydret pølse som chorizo, eller krydre tomatsausen med spisskummen eller røkt paprika
Innbakte egg passer like godt på frokostbordet, i lunchboksen eller på koldtbordet. Hardkokte egg. Leggeggene i en kasserolle, ha i så mye kaldt vann at det dekker eggene
Egg og baconmuffins og omelettmuffins er deilig å spise til frokost, lunch eller som turmat. Del baconskivene i to og legg de i en lett smurt muffinsform så de danner et kryss i bunnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.