Julegrøt spises gjerne flere ganger i jula, men aller viktigst er kanskje grøten på lille julaften, der man gjerne tar en ekstra porsjon eller to i håp om å finne mandelen og stikke av med marsipangrisen
Dessuten lurer jeg på om det en en lunsjscene herfra, i Fellinis Roma. Da vi nå var i Roma igjen, hadde vi bestilt bort på Da Giggetto lørdag kveld, men det var jo klart, vi ville jo ha mat fredag også – så vi dro like gjerne dit to dager på rad
Du kan skilje ein god amatørkokk frå ein middels eller dårleg når du smakar på potetmosen hans. I mi eiga jakt på den perfekte potetmosen har eg inngått partnarskap med eit kjøkkenreiskap du ikkje vil skilje deg av meg når du første har fått auga opp for den
Så den siste tida har jeg vært på jakt både høyt og lavt i landets vanlige butikker. Det er ikke skum på samme måte som vanlig juleskum, mer som en blanding av juleskum og marshmallow
Stek karbonadedeigen og varm opp fullkornstortillaene. Riv opp osten og hakk opp grønnsakene. Server ingrediensene i hver sin bolle, så alle kan spise de grønnsakene de liker best
Vi brukte hundrevis av kroner på smykker, hjertebamser, skrev lange og utfyllende kjærligghetserklæringer til hverandre og gikk ut for å spise en "bedre middag" på Peppes pizza
Du vil merke at den er mildere på smak, men samtidig propp full av godsaker. Lag smoothien kvelden før om du ikke har tid på morgenen, og hell den i en termos, og ta den med deg på vei til jobb, eller drikk alt på morgenkvisten før du går ut døren…
Jeg har prøvd meg frem med mange varianter påjakten etter den perfekte røra. Mens du venter på at røra skal bli klar kan du jo for eksempel steke litt bacon
her kommer oppskriften på verdens beste lasagne. Brun kjøttdeig i olje på sterk varme i to omganger. jeg la også på noen tomatskiver og drysset over litt tørket basilikum før jeg satte den i ovnen
en med makrell i tomat, og en med kaviar, to skiver sprø slangeagurk og på toppen en skive Norvegia. slangeagurk dyrker vi i drivhus, sylteagurk både i drivhus og på friland
Kvar sommar drar vi som til dagleg lever på Far min sitt kjøkken til vakre Iungdalen i Skarvheimen. DNT-hytta er bortimot sjølvberga når det gjeld mat som blir produsert på kjøkkenet
Jeg liker å lage min egen iskaffe fordi jeg da er hundre prosent sikker på hva den inneholder. Iskaffe er en klassiker på varme sommerdager, men hos meg er den populær året rundt
Deigen rører du sammet på et par minutter, og hever mens du sover eller er på jobb. Oppskriften kommer (selvfølgelig) fra Dronningen av eltefri baking, Mat på Bordet
Flere norske matprodusenter bryr seg lite om dette og Prior er verst som viser liten respekt for utenlandske matretter når de på baksiden av en pakke kyllingkjøttdeig presterer å kalle Frijoles en salsa de tomate con pollo for Chili con carne
Kjeks med sjokoladebiter smaker like godt til kaffekoppen, som de gjør ellers på dagen. Jeg har skrevet i oppskriften under at du kan tilberede kjeks med sjokoladebiter på ulike måter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.