(Jeg brukte rester av det jeg hadde i fryseren. Jeg er fryktelig glad i karri, og fant endelig en oppskrift som passer fint både til hvit fisk og kylling
I en stund nå har har jo det svirra rundt en oppskrift på egg på Facebook som je har hatt lyst til og prøve og idag prøvde jeg jo den da og den var kjempe GOD
Umutiti zumanca i secer, a zatim dodati omeksali (ne rastopljeni) maslac i dobro umutiti. Cokoladu rastopiti na pari i malo ohladiti, a zatim je dodati zumancima zajedno sa kakaom, mlekom i korom pomorandze i sve lepo sjediniti
lagano sjediniti pa sa ostatkom brašna umesiti dfino glatko testo. Na pobrašnjavljenoj radnoj površini razviti testo tanko iseći na željene oblike i pržiti na ulju
Tørre brødskiver er litt kjedelig -og frukt og grønnsaker er ikke mettende nok. Jeg har henne bare en natt i uken altså, så hun blir ikke oppfostret på muffins ♥
Je ne regrette rien. Den fantastiske sausen lager du av kalvekraft kokt med litt fløte med innrørt foie gras-paté, og har i morkler (ferske eller bløtlagte tørre) og valnøttkjerner
Tarte tatin - den deilige franske opp-ned-eplekaken har du helt sikkert hørt om og kanskje prøvd. Uten å undervurdere gode lesere tør je imidlertid tippe at de færreste har forsøkt seg på tarte tatin med tomat
(Jeg brukte rester av det jeg hadde i fryseren. Jeg er fryktelig glad i karri, og fant endelig en oppskrift som passer fint både til hvit fisk og kylling
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.