0. bagels,anyone. Publisert 13. 01. 2016 klokken 10. 41. Bagels var mye lettere å lage enn jeg trodde. De ble kanskje ikke så jevne som jeg kunne ønsket, men smaken var det ingen ting å si på
Riskrem er kjempegodt. Ris og melkeprodukter er det mye av i indisk kjøkken. Det som skiller riskrem fra indisk dessert er at det er uten krydder mens i India bruker vi litt krydder i de fleste dessertene også
I mange år har det vært en utfordring for meg å finne jeans som er korte nok i beina, og jeg har erget meg ihjel over jeans som man kan se er lagt opp og har mistet den orignale kanten
Jeg elsker nugatti og har mange ulike oppskrifter på hjemmelaget sjokoladepålegg. Her får du hele 4 ulike oppskrifter slik at du kan lage ditt eget knallgode på sjokoladepålegg
Hei hei. Riktig god dag i alle hjem. Selv om jeg gjerne eksperimenterer på kjøkkenet og finner “diettvennlige” løsninger på retter og bakst setter jeg også pris på smak og konsistens på originalen
Disse småtassene måtte nesten døpes med et engelsk navn. Det hørtes langt i fra like bra ut på norsk – mini sjokolade-, avokado- og proteinpaier, anyone
Hei. Her er dagens middagstips. Ørret med søtpotetmos og sitrondressing. Jeg spurte for øvrig om de kunne ta inn vill- eller økologisk ørret eller laks i butikken, men det var visst nesten umulig
Jeg mottok for en tid tilbake «Panko Breadcrumbs» som en vareprøve fra Haugen Gruppen i forbindelse med en workshop jeg deltok på og bestemte meg for å prøve meg på noen forskjellige paneringer til kylling
Jeg digger Halloween. Fargesterke høstblader mot mørk asfalt gjenspeilt i skarp oransje og sort dekor. Thriller av Michael Jackson, vanvittig blodig sminke på likblek hud
Den 19. mars 2015 feires fransk gastronomi i hele verden – 1300 kokker fra fem kontinenter serverer middager i sine respektive restauranter inspirert av det franske kjøkken, alle på samme dag
I morgen reiser jeg til Oslo for å holde workshop på TINEs smakslab. /skrevet i samarbeid med TINE Kefir/
Det er med stor, stor, stor glede at jeg kan få lov til å fortelle at jeg fremover skal gjøre et samarbeid med TINE
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.