Som pauseunderholdning tittet vi på den sesongen av Hele Norge Baker som var igang, og pappa mente at dette burde jeg melde meg på… Så når vi kom hjem til Vikersund, og jeg en kveld satt på kjøkkenet og ventet på en kake som måtte steke ferdig, så sjekket jeg ut reglene for å melde seg på… å det var jaggu ikke lite de skulle vite
Joda, jeg veit at det er mandag, men man kan vel kose seg litt likevel. Å få til saftig gjærbakst helt uten hvete- eller speltmel synes jeg er helt umulig, så det har jeg gitt opp
I dag gir jeg dere oppskriften på noen fantastiske, grove skolebrød med deilige bær. klasse som har kommet frem til denne oppskriften i sammarbeid med landslagsbakeren André Løvaas
DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano. )Jeg nøyer meg med å kjøpe såkalt tempurarøre på pose og blande med vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.