Bloggog kommunikasjon (81). Bloggskole (4). Dagens tanke og dagens te (4). Gjesteblogging (5). Høytid og ferier (71). Matog oppskrifter (32). Med sløvt blikk på verden (26). Publisert på Babyverden (8). Samfunn og meninger (198). Slik er livet mitt – En bloggserie om livserfaringer (15). Små barn (4). Tips ogråd (19). Vi leser, ser film og mener (25)
Proteinrikt hjemmelagetkyllingpålegg, økonomisk og mye bedre enn ferdigkjøpt (synes ihvertfall jeg. Hjemmelagetkyllingpålegg med salat, eggehvite, rødløk ogcherrytomat
Inspirasjonen hentet jeg fra Trines Matblogg, der det alltid er noe godt å finne. Hadde ikke planlagt middag til helgen ognår valget søndag morgen falt på kjøttkaker, som er kjempegodt når de er hjemmelaget, følte jeg at jegmåttelage en dessert
muskat, hvitløk, sitrongress, chili, sjalottløk og sikkert masse krydder som jeg ikke kan navnet på. Indonesisk mat varierer sterkt fra område til områdeog har mange forskjellige påvirkninger
Da unngår du at den sprikker under steking og den gjør maten du tilbereder utrolig saftig og god. Nårjeg ser at steken er ferdig (bruker et steketerometer), slårjeg kraften over i en beholder, legger grønnsaker tilbake i romertopfen og setter den inn i ovnen igjen
I år skal vi imidlertid være hjemme og da måjeg ha hjemmelaget lammerull til julefrokosten og den smaker jo bare tusen ganger bedre enn den du får kjøpt i butikken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.