Jeg var litt skeptisk, da jegså for meg at det kunne være litt uheldig å ikke selv kunne velge hva man ville handle inn eller spise, men med gode råvarer og gode oppskrifter har det bare vært veldig godt å slippe litt av handlingen
I løpet av natten har grynene svellet og kjøleskapsgrøten er klar. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommernåer fordi den kan og må lages i dag
Det ersterkt, så man måvære forsiktig. Håreter iallefall ferdigfrisert. smør og olje til å steke i. Vi har i det siste eksperimentert litt med sambal olek i maten
I min matserie har jeg laget tre type chutney. Chutney betyr mos eller puré av frukt ellergrønnsaker. En dæsj påtallerkenen gir ekstra piff på maten om det er tapas, grillmat eller ostekveld
Det ersånn at jeg har ei søster til, hun bedriver og kakebaking, men av et mer fantastisk slag. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelderå spise kaker, å beundre kakerå tenke at nå har jegfått nok kaker
Oppskriften har jegfått hos Ann Kathrin (sjefen min), som er fantastisk flink til å lage mat. Litt mer som en fredagsmiddag da igrunn, for herre-gudså godt det er
Herkommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jegmå slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.