Rører du for lite blir de fylt av luft og rører du for mye flyter de for mye ut (mine ble rørt akkuratt for lite, noen av makronene ble akkuratt som marengstopper, litt fylt med luft)
Hvilke retter kan jeg bruke Salvie til, og om dere har laget te, hva har dere blandet med. Gjør det noe om jeg har litt oregano og mynteblomster i krydder miksen
Det er menneskene somgjør stemningen, vet dere. Dra på minst en julekonsert, å generelt være med på det som skjer, å være der det er folk og liv og røre
Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Den smaker mildt og nøttete og gir ikke den skarpe snerpen somjeg synes olivenolje lager i majones. Nå er ikke jeg lavkarbo-entusiast, men jeg har kastet meg på lag-din-egen-majones-bølgen
Og da mener jeg på den måten som tilfører både næring, smak og proteiner. Det er hovedgrunnen til at jeg heller bruker meltyper laget av mandler, sesamfrø og havre fremfor den noe fattige hveten
Noen som har dårlig tid om morgenen. Jeg velger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og topping tilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
Dette gjør du. Så derfor viljeg dele den her. Det gikk ikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriften på den deilige kyllingretten de serverte
Jegvil derfor gjøre alt så enkelt som mulig, men igjen, vi er forskjellige. Jeg har somjeg har skrevet tidligere aldri følinger og jeggjør alle de tingene jeg gjorde tidligere uten å være redd for blodsukkeret mitt
Noen ganger har jeg i bittelitt salt, men er ikke alltid jeggjør dette. I dag har jeg prøvd å vekke surdeigen min til live igjen, etter en lengre sommerferie
Mye kan gjøres på forhånd. Koker disse for lenge, vil de få en besk smak. Somjeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.