Mine små ildfaste former er klareBrandad ligner litt på mousse, pate' eller kanskje grateng. Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk
De ble ikke helt perfekte men veldig gode, vi har nemlig prøvesmakt hihi. Det var i grunnen enklere enn jeg hadde trodd, men nå vet jeg bedre hvilken konsistens som er best for penest resultat
Jeg er innmari dårlig på å lese strikke/hekle oppskrifter, så det harjeg igrunn bare gitt opp. Lillemor og jeg gjorde ferdig alt til Bursddags selskapet
Det viktigste supermat-”hypen” har gjort for meg, har vært å lede meg fram til å forstå viktigheten av et rent og naturlig kosthold med naturlige råvarer som blant sunt fett, mye økologisk frukt og grønt, kjernesunn mat, eliminering av raffinert sukker, osv
Hva gjør jeg med slappe grønnsaker jeg egentlig bare har lyst å kaste. Jeg bare sier det. For å gjøre middagen mer komplett, stekte jeg noen svinestrimler i en stekepanne, som jeg blandet sammen med grønnsakene på slutten av baketiden
Eggehviten er fettfri og inneholder minimalt med vitaminer sammenlignet med den gule plommen. Med andre ord så får du mer av de gode næringsstoffene hvis du spiser hele egget fremfor å kaste eggeplommen i søpla
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.