Jeghar snakket med veldig mange somikkelikerfisk på grunn av konsistensen, og derav lar vær å spise det - noe som er veldig synd da fiskinneholder mye av det kroppentrenger
De er hardesom drops (kan kanskje se ut som det gule er mykt, men det er det altså ikke), så én sånn kan du kose deg med lenge – helt tilfristelsenblir for stor og du bare mååå knuse den og spise det som er igjen så det knaser mellomtenna
Forøvrig så reiservi på ferieimorgen, så noen av innleggene fremover vil være forhåndsskrevet. Nå harjegbestiltenannen type garn som skal være bra til vaskekluter, og somikke er like tjukkt som det jeg hadde sist
Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk. Det er jo selvsagt at folk rundt hele Middelhavetsomhar kjøpt vår klippfisk, ikke bare har brukt dentil Baccalao, omvi trodde det
♥ eller en gave til de somhar alt ien søt og fin boks med stor sløyfe på ♥. Det var igrunnenenklereennjeg hadde trodd, men nå vet jeg bedre hvilkenkonsistenssom er best for penest resultat
Sidenjeg valgte enenkeloppskriftutentilsatt sukker viljegikkesi at dette var den beste sjokolademoussenjeghar laget i smak, menkonsistensen var perfekt og jeg kan heller ikkesi at jeg smakte noe kikerter eller enmistenkelig smak som man kunne tro
Er allerede i gang med kosedress tilKenneth, og blirden vellykket venter det en på Emma også. Dette var definitivtikkesiste gang jeg satt ved symaskinen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.