Denne gangen snakker jeg om den retten som heter "Ferskt kjøtt, suppe og sursøt løksaus". Krydre med salt, pepper, lauvbærblad, liten kvast med det du har for hånden av purre, løpestikke, persille osv
Jeghar blitt helt kvitt noen av symptomene jeghar hatt i årevis, og andre symptomer er avtakende. Her forklarer jeg hvorfor dette er uhyre viktig å rette opp i
Jeg er innmari dårlig på å lese strikke/hekle oppskrifter, så det harjeg igrunn bare gitt opp. Lillemor og jeg gjorde ferdig alt til Bursddags selskapet
Selv harjeg ikke testet dette, da den som regel blir spist opp i løpet av noen dager. Jeg forelsket meg helt i chimichurri etter å ha spist det mye på vår stamsted-restaurant i Estepona i Spania som serverer Argentinsk mat (og verdens beste biff
Noen ganger trenger vi de raske løsningene. Selv om jula er over og tradisjonsbakst med 7 sorter og kanskje mere til er fortært, kan det hende at vi likevel trenger å snu oss rundt litt fort når vi venter gjester eller om brødboksen rett og slett plutselig er tom
Jeghar hatt min i noen måneder og er superfornøyd. Du kan putte flere grønnsaker, ris,poteter - ja hva som helst oppi -sånn at maten hadde vært serveringsklar nå, men denne gangen valgte jeg å lage tilbehøret ved siden av som ble kålrotstappe og kokte poteter
Og jeghar tillatelse til å fortelle om dette her i bloggen. Dette synes jeg er svært synd. Det er kanskje ikke alle som tilfeldigvis har det som trengs
Jeghar fått lov til å teste flere av deres produkter (ikke den verste oppgaven jeghar fått. I tillegg til å styre unna sukker, holder jeg meg også unna ting som brød, pasta, ris, potet og så videre
I dag hadde jeg lyst på en såkalt oppkarbing. Og hittil har maten bestått av. jeg liker egentlig ikke å kalle det for det, for da høres det ut som om jeg aldri spiser det ellers
i dag harjeg hatt en sånn dag. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg tenker daglig på bacheloroppgaven min men det er ikke så enkelt å bare skrive og skrive
Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk. Da kan du vel tenke at jeg spisser ørene og strammer meg opp, både mentalt og fysisk
Grøt er i ferd med å bli en stor trend i Skandinavia, og mange har funnet sin favoritt-topping. Den har allerede rukket å bli en av bestselgerne på Coop
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.