Tilslutt skjønte jeg at det var påtide å søke hjelp hos de store mestrene, denne gangen var Arne Brimi den som hadde eioppskriftsomjeg skjønte at jegvillekopiere uten den minsteendring
Her har jeg laget en slik kake. Vier mange som klør oss litti hodet fortiden, den ene fridagen tar den andre og det erlunsjer, brunsjer og sammenkomsterpå løpende bånd
Neste gang skal jeg prøve meg påburger med denne i stedet for kjøtt. Jeg prøvde meg også på noen deiligeboller av quinoa, de er både supesunne og mettende, noe som gjør at dette er en perfekterstatningtil kjøtt
Følg med på Just Another Food Story påInstagramforfleredagligbilderpå @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersomdere har noen lekre matopplevelser å dele
Denne suppa fikkjegservertiforrige uke på "veggismiddag" sammen med to venninner og NAM NAM NAM. ) Høst er "tidfor suppe" for mange og i dag står det en mettende og supergodvegetarisk suppe på menyen
Jegserverte en tomatsuppe med pasta og krutongertilforrett,førvegetarurgeren. Jeg prøvde med en fast farse, men den ble altfor porøs, og kakene falt fra hverandre
Blandingen varmes til den tykner såpass at sausen legger seg bak på skjeen som et tynt lag. Hent frem to teskjeer og en skål til å ha revet sjokolade på
Vi ble invitertpåmiddagtil broren min og familien hans for en stund tilbake. Det gikkikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriftenpå den deiligekyllingretten de serverte
Jegpleier å kjevle ut mellom plast, da setter det seg ikke fast i benken og erlettere å flytte på. Og denne gangen hadde jeg lyst til å prøve på noe nytt, nemlig en åpen marsipankake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.