Hilsen hun som bor i myke, varme ullklær nå som kulda har kommet ♥ Stjerna-settet her. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Pisk fløte, ha i Mango-Chutney, Curry-Paste og finhakka hvitløk. Det gikk ikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriften på den deilige kyllingretten de serverte
Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano. Her kommer et knippe av mine tapas-favoritter for tiden
Brødet er ganske stort, jeg har bakt det i en normalt stor emaljert gryte. 4 dl store havregryn5 dl kokende vann1 dl kulturmelk/kefir1 finrevet gulrot25 g gjær1 ts honning2 ts saltca 10 dl hvetemel1 ss mykt smør. La deigen gå i maskin ca 8-10 minutter, eller kna for hånd litt lengre. Imens setter du ovnen på 250* med en jerngryte/emaljert gryte med lokk inni
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
Sammen med den tyske pølsemakeren Thomas Buschhaus på Stokke i Vestfold, lager de Currywurst, Bratwurst, Merguez, Wiener-art, Pure-svin, og Pure-storfe
TwitterGoogleFacebookPinterestE-postSkriv utLik dette. Jeg har nettopp vært i Athen. Jeg har vært i Helleas mange ganger før, og var forberedt på å spise meg mett på Fetasalat, tzatziki og moussaka
I går bakte jeg mine første smørkjeks, og jeg lover - det er ikke siste gang. Smørkjeksene ble virkelig kjempegode - kanskje ikke akkurat som Butter Shortbread fra Walkers, men likevel
Det mest romantiske jeg vet på kjærlighetsdagen 14. 5-6 gulrøtter (avhengig av størrelsen). Saften av 1-3 appelsiner (avhengig sv størrelsen). Skru ned varmen og etterstek i 8-10 minutter. 5-6 gulrøtter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.